Трошачно-пресевна техника

Трошачно-пресевна техника

Вип Логистик ООД е официален представител на световни компании, производители на трошачни и пресевни инсталации - CityEquip и DSB. Осъществяваме продажба, отдаване под наем и поддръжка на роторни, челюстни и конусни трошачки и пресевни машини за камъни.

Трошачното и пресевно оборудване доставя висока продуктивност в мини, кариери и строителни проекти. Предлагаме доказани трошачки за камъни и сита, които могат да посрещнат всяко предизвикателство изискващо редуциране на размера на камъни и други инертни материали, независимо дали произвеждате няколко различни размера агрегати или се налага да трошите тонове твърда скална руда.

Предлаганото оборудване отговаря на европейските изисквания и стандарти за екологичност и опазване на околната среда.

Предимства на мобилните трошачки и сита

Повечето машини, предлагани от нас са мобилни или полумобилни. Мобилните трошачни и пресевни машини са изключително подходящи за инфраструктурно строителство, при което може да се налага натрошаване и/или пресяване на материал на различно място в зависимост от етапа на проекта. Мобилните роторни, конусни и челюстни трошачки и сита са също така много по-удобни за употреба и в мини и кариери.

Полумобилните инсталации също имат сериозни предимства пред фиксираните такива, тъй като позволяват в кратък срок да бъдат преместени където е необходимо.

Как да изберем подходящата техника?

Свържете се с нашите консултанти, които ще ви помогнат да изберете подходящата трошачна и пресевна техника за вас. Ще ви предложим подходящи характеристики и екстри, които да отговарят на нуждите ви:

  • машини за минни операции
  • техника за кариери за инертни материали
  • мобилни машини за пътно строителство
  • за други строителни проекти, изискващи трошене и пресяване на инертни материали

Предлагаме варианти за закупуване на нова техника (с възможност за лизинг) или за наемане на употребявани машини.

Разгледайте нашите оферти за нови трошачни машини и пресевни инсталации. Вижте и нашите обяви за употребявана минна техника и трошачки и сита под наем.