Спедиция

Спедиция

"ВИП ЛОГИСТИК" ООД е българска фирма с многогодишен опит в международен транспорт и спедиция. Фирмата е специализирана в международни и регионални товарни превози и експедиране в Европа. Нашата цел е да осигурим на клиентите си индивидуални и изцяло съобразени с нуждите и изискванията им транспортни услуги. Младият и енергичен екип от отлично подготвени и мотивирани професионалисти ще намерят решение за всяка товарна и транспортна задача.

Спедиторската дейност на фирмата обхваща вътрешен и международен транспорт. Нашите превозвачи транспортират стоки по утвърдени дестинации и са подготвени за техните специфични особености. Осигуряваме и временно складиране на входящи и изходящи групажни пратки, за да улесним обработката на Вашите товари.

Ние Ви предлагаме дългосрочно партньорство, основано на професионализъм и коректност, с нужната ангажираност Вашият товар да пристигне точно навреме и невредим при Вас или Вашите клиенти.

Предимства на спедиция от Вип Логистик

Разполагаме със собствен автопарк от голямотонажни автомобили с възможност за превоз на извънгабаритни товари. Когато не можем да поемем товар със собствен транспорт използваме установените си договорни отношения с местни и чужди транспортни фирми, доказали своята точност, лоялност и професионализъм. Поддържащме мрежа от партньори със съвременни автопаркове, гарантиращи качествено съхранение и доставка за нашите клиенти.

Вътрешните ни 24-часови комуникации чрез GPS с всеки един камион гарантират бързи справки за точното местоположение на товара във всеки един момент.

Опитът на "ВИП ЛОГИСТИК" ООД в логистиката и спедицията Ви спестява време и пари, докато Вие се концентрирате изцяло върху своите бизнес приоритети. Ние Ви предлагаме не само складиране, товарене и транспортиране на Вашите стоки, но и съхранение и управление на Вашата информация.

Гъвкави спедиторски решения

Ние имаме индивидуален подход към всеки клиент. Предлагаме транспортни услуги, които създават оптимални условия за развитие на Вашия бизнес. Гарантираме Ви комплексни решения за всички транспортни и складови манипулации на стоката. Осъществяваме свързаните с това информационни, ръководни и контролни действия. Консултираме Ви професионално за най-ефикасния начин за транспортиране според вида на товара.

Професионализмът на нашия екип по транспорт и спедиция работи в полза на нашите клиенти. Ние Ви осигуряваме компетентно консултантско обслужване по всички въпроси в сферата на нашата дейност и свързаните с нея транспортни документи. Можете да разчитате на отлични експерти в областите: транспорт, търговска експлоатация и застраховане. Гъвкавата политика на екипа ни ще Ви предложи оптимално финансово решение на всяка транспортна задача.