За нас

За нас

Фирма "Вип Логистик" ООД е основана през 2006 година

 

Основните ѝ дейности са предоставяне на услуги в областта на транспорта и логистиката, внос и търговия на строителна и селскостопанска техника и товарни автомобили

 

Какво ви предлагаме...

 

Разполагаме със собствени товарни автомобили за извънгабаритни и опасни товари и смеем да твърдим, че осигуряваме конкурентни цени за превозване на Вашите товари с най-добрите условия и най-кратките срокове.

Вип логистик ООД предлага и доставя в изправност нови и втора употреба строителни и селскостопански МПС и машини, автобуси и микробуси, камиони, автовози, композиции, ремаркета и полуремаркета, самосвали, бетонмиксери и бетонпомпи, автокранове, багери, товарачи, подемна техника, машини и механизация от Европейския съюз.

 

... и още

 

Фирмата е и официален представител за България на фирма "Innocrush" и на фирма "McCloskey International" , водещи производители на мобилни трошачно-пресевни системи за производство на инертни материали, които успешно пласира и сервизира на българския пазар.

Вярваме, че нашата мисия не е само да удовлетворим Вашите нужди, но и да спечелим Вашето доверие с нашата прецизност и лоялност при изпълнението на всяка една задача.

- Доставки навреме

- Висококвалифициран персонал

- Достъпни цени